Rad Raul

Agent imobiliar/Fondator REVIS
Telefon: +40747980103
Website www.revis.ro

Despre Mine:

Mă numesc Rad Raul, născut și crescut în Oradea, sunt absolvent al Colegiului Economic Partenie Cosma, unde am urmat specializarea Tehnician în activități economice, intensiv engleză. Licențiat la Universitatea din Oradea cu specializarea Economia comerțului, turismului și a serviciilor. Masterat cu specializarea Marketing și comunicare în afaceri.

Am ales să creez Brandul REVIS deoarece sunt pasionat de comerț, sunt un om al vânzărilor și am știut ce înseamnă munca, încă de la o varstă fragedă. Am activat în diverse domenii dar în esență toate aveau același obiectiv: vânzare. Ajungând printr-o creștere naturală la un anumit nivel în tot ceea ce am făcut, am ajuns la decizia de a intra în vârful piramidei omului de vânzări și anume piața imobiliară.

Am luat decizia de a înființa REVIS la sfârșitul anului 2020 și de atunci am urmat mai multe cursuri de specialitate și am analizat foarte intens modurile de lucru ale agențiilor imobiliare din România. Am ajuns la o singură concluzie: singurul mod etic prin care agentul imobiliar poate să livreze un serviciu premium este prin reprezentare exclusivă.

Ca fondator REVIS doresc să vă spun că modul nostru de lucru este exclusiv prin reprezentare exclusivă. Mod de lucru ce în piața imobiliară din USA este o normalitate. Piață în care agentul imobiliar este respectat și îi sunt recunoscute toate calitățile.

Vreau să vă promit că toate serviciile REVIS vor fi la apogeu pentru dumneavoastră. Pentru alte detalii sau pentru o posibilă colaborare, nu ezitați să mă contactați.