Misiunea noastră este să creăm valoare!

Pe lângă partea financiară, prin valoare înțelegem, o relație închegată, bazată pe încredere și siguranță cu fiecare colaborator în parte.

Numele meu este Rad Raul, sunt un tânar antreprenor din Oradea, unde am pus bazele brandului REVIS. Din pasiune pentru vânzări și pentru piața imobiliară vreau să construiesc și să întrețin acest concept.

REVIS este agenția imobiliară ce pune preț pe calitate, ne-am format o etică internă și investim mereu în dezvoltarea noastră, să devenim pe zi ce trece din ce în ce mai buni, pentru a putea presta servicii la cel mai înalt nivel.

Punem mare accent pe calitatea proprietăților din portofoliul REVIS, atent selecționate, precalificăm fiecare proprietate astfel încât tranzacția să fie realizabilă. Acesta este un avantaj și pentru potențialii clienți interesați de o proprietate din portofoliul REVIS deoarece toate sunt verificate și sortate fără spețe ascunse.

Comunicarea este cea mai importantă și noi vă vom spune de la început tot ce putem face și ce nu putem face. Fiecare tranzacție va fi parte din noi, ponderea implicării noastre este de 100%.

Echipa noastră!

Suntem bucuroși să ne prezentăm în fața dumneavoastră.