VIZIUNE IMOBILIARĂ, ALEGERI DE VIS.

Agenția imobiliară REVIS Imobiliare Oradea

De ce să ne alegeți?

Viziunea imobiliară este atuul ce ne caracterizează.

Despre Imobiliare

De multe ori nu vedem potențialul ce se ascunde în noi, la fel se poate întâmpla și în imobiliare dacă nu alegem colaborarea potrivită. Agentia imobiliara REVIS parte din Oradea are ca scop crearea de valoare și atingerea potențialului maxim a fiecărei proprietăți.

Economisiți: timp, energie și bani

Timpul este o resursă limitată și trebuie să o folosim eficient. Din momentul în care ați hotărât să colaborați cu agentia imobiliara REVIS, eliminăm orice efort ce ține de dumneavoastră în realizarea tranzacției. Plusvaloare adusă prin eficiență și dedicare pentru clienți.

Agent dedicat

Orice tranzacție imobiliară necesită un proces complex, reprezentarea dedicată asigură siguranță în tranzacționare, confort și în final un rezultat mai bun. Fiecare proprietate din portofoliul REVIS Imobiliare este gestionată de un singur consultant imobiliar desemnat.

Plătiți doar la succes

Nu aveți nimic de pierdut deoarece plata onorariilor agenției imobiliare REVIS sunt doar la succes, fără avans. Preluam în portofoliul REVIS Imobiliare doar proprietăți tranzacționabile. Vrei să vezi dacă proprietatea ta se potrivește cu conceptul nostru? Contactează-ne!

Proprietăți remarcabile

Vă invităm să vizionați proprietățile de mai jos, nouă ne plac foarte mult, dar vouă?

Tipuri de proprietăți

Vă oferim o gamă largă de proprietăți atent selecționate.

Proprietăți de închiriat

Vă prezentăm portofoliul nostru de proprietăți de închiriat.

Părerea Clienților

Câteva dintre gândurile frumoase primite de la clienți.

Dorești să devenim parteneri?

Căutăm parteneri pentru a crește împreună.