Mal Sebastian

Agent imobiliar partener REVIS

About Me

Mă numesc Mal Sebastian Paul sunt absolvent de teologie (licență și master) și în prezent studiez pentru a întocmi o teza de doctorat în Lugano, Elveția.
Pe parcursul facultății am fost mereu interesat de multele proiecte sociale din cadrul universității. Unul dintre aceste proiecte care ulterior și-a pus amprenta asupra mea și asupra vieții mele în mod decisiv a fost oportunitatea de a merge în Statele Unite ale Americii pentru a muncii și a vizita (Work &Travel).
În cele patru veri petrecute în SUA am avut ca obiectiv în primul rând intrarea în contact cu multiculturalismul specific acestui continent, dar și legarea unor relații interumane de lungă durată.
Acolo, cunoscând oameni din toate domeniile am avut ocazia să aflu ce înseamnă să fii un Realtor/agent imobiliar și așa și-a făcut loc pentru prima dată în mintea mea ideea de a fi un Realtor. Bineînțeles m-am lăsat dus de val de ideea de a fi un agent imobiliar în sistemul american, dar am lăsat acest frumos gând de o parte pentru că eu aveam alt drum și urma să mă concentra pe studiile mele.
Totul s-a schimbat când bunul meu prieten din copilărie, Raul Rad, mi-a povestit despre conceptul REVIS, un concept care se apropia aproape utopic de ceea ce aveam eu în minte că ar fi job-ul perfect pentru mine! O agenție imobiliară în România care dorește să implementeze sistemul american, încurajând reprezentarea exclusivă a proprietăților, un sistem în care meseria de agent imobiliar este foarte bine văzută și apreciată.
Am fost convins într-o clipă că trebuie să aparțin de acest concept și că Raul este omul cu care vreau să lucrez pentru că ne leagă o prietenie deosebită și pentru că știu că alături de el în acest brand vom face lucrurile în primul rând într-un mod corect, transparent și moral.