Misiunea noastră este să creăm valoare!

Pe lângă partea financiară, prin valoare înțelegem, o relație închegată, bazată pe încredere și siguranță cu fiecare colaborator în parte.

Numele meu este Rad Raul, sunt un tânar antreprenor din Oradea, unde am pus bazele brandului REVIS. Observând că trăim într-o piață imobiliară dezorganizată, atunci când am încercat să găsesc o proprietate pentru mine și soția mea, mi-am dat seama că în prestarea acestui serviciu, sunt multe goluri.

Soluția pe care vreau să o aduc este eliminarea termenului de intermediere deschisă, activând cu agenția imobiliară REVIS doar cu metoda de REPREZENTARE EXCLUSIVĂ.

Reprezentarea exclusivă explicată fără termeni de specialitate se referă la alegerea unui singur agent imobiliar, să vă reprezinte tranzacția. În acest mod se creează o relație de încredere, agentul imobiliar REVIS își focusează toate resursele pentru a atinge cât mai repede obiectivele clientului. 

Punem mare accent pe calitatea proprietăților din portofoliul REVIS, atent selecționate, precalificăm fiecare proprietate astfel încât tranzacția să fie realizabilă. Acesta este un avantaj și pentru potențialii clienți interesați de o proprietate din portofoliul REVIS deoarece toate sunt verificate și sortate fără spețe ascunse.

Comunicarea este cea mai importantă și noi vă vom spune de la început tot ce putem face și ce nu putem face. Fiecare tranzacție va fi parte din noi, ponderea implicării noastre este de 100%.

Echipa noastră!

Suntem bucuroși să ne prezentăm în fața dumneavoastră.