Casă P+2 în Sânmartin, aproape de Băile Felix, oportunitate CLINICĂ

390 teren mp

Overview

Codul proprietății: SM033

REVIS vă propune spre achiziție, casă pe 3 nivele în centrul Sânmartinului, vis a vis de Carrefour, lângă biserică. Remarcabil este faptul ca se află la doar 500 metri de unul dintre cele mai vizitate centre turistice din România – Băile Felix. Este cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România, situându-se pe locul doi, după litoralul Mării Negre, în privința numărului locurilor de cazare din România. Agenția nu percepe comision de la cumpărător.

Acest imobil reprezintă o posibilitate de investiție unică în primul rând datorită poziționării și a compartimentării. Fiind în centrul Sânmartinului este aproape (aprox. 1-2 minute pe jos) de absolut orice utilitate (Carrefour, Gradiniță, Școală, Biserică, Parcuri, Primărie, stație BUS etc).

Se pretează pentru diverse activități din sfera serviciilor, precum unitate de cazare, servicii medicale, grădiniță privată, azil de seniori, etc. De aceea imobilul este etichetat ca fiind o oportunitate investițională pe termen lung.

Suprafața utilă totală a imobilului este de 400 mp și este compartimentat astfel: La parter avem un hol din care continuă livingul cu ieșire la terasa acoperită, baie, dormitor cu baie, birou, bucătărie și o cămară. La primul etaj avem un hol lung, iar de fiecare parte a acestuia se află câte 2 dormitoare fiecare cu baie proprie (4 dormitoare în total), de asemenea avem 2 terase superbe (20 mp, respectiv 40 mp). Mansarda este nefinisată și necompartimentată, așadar se poate personaliza dupa bunul plac.

Amprenta la sol a casei este de 174 mp, iar totalul terenului este de 390 mp. În spate beneficiază de un spațiu verde și de loc de barbecue grill, iar în față de 4 locuri parcare și un spațiu floral. Există posibilitatea de a se extinde parcarea până la 10-12 locuri.

 

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați. !COMISION 0!

Achiziția acestei proprietăți necesită vânzarea unui alt imobil? Contactează-ne!

REVIS Viziune imobiliară, alegeri de vis.

Details

 • ID:
  SM033
 • Lot area:
  390 teren mp
 • Home area:
  400 util mp
 • Preț:
  495000
 • Status: