Casă nou construita în Sântandrei de vanzare, acces facil

Overview

Codul proprietății: SM036

REVIS vă propune spre achiziție, casă nouă pe un nivel cu amprenta la sol de 150 mp. Agenția nu percepe comision de la cumpărător.

Terenul proprietății este de 450 mp , iar suprafața utilă totală a imobilului este de 118 mp și este compartimentat astfel: hol, 2 băi, 2 dormitoare spațioase (unul cu dressing), un living impresionant (48 mp) cu ieșire la terasă și bucătărie, o debara și cameră tehnică.

Casa este o construcție nouă fiind la stadiul semi-finisat. Instalațiile electrice sunt de cupru cu tot cablajul montat, iar acoperișul din tiglă Tondach de beton culoare gri antracit. La contrucția casei s-au folosit materiale PREMIUM de cea mai bună calitate, fundația are 120 cm adâncime, 50 cm lățime, cărămidă porotherm Wienerberger 30 cm la exterior/25 cm interior. Trotuarele sunt delimitate cu loc de parcare în curte, fațadele sunt placate cu polistiren de 10 cm antifoc, tencuiala este nobilă siliconică, gard din cărămidă finisat.  Casa este dotată cu ușă de intrare și geamuri termopan de ultimă generație culoarea gri antracit.

De asemenea este montat aer condiționat și pervaze interior + exterior din marmură

Încălzirea se realizează pe centrală electrică smart (control prin telefon) cu încălzire în pardosea. Există curent electric, foraj apă (filtre + pompă), fosă septică 15 metri cubi turnată din beton iar asfaltul este la 50 metri. De asemenea este prevăzut un spațiu verde ce urmează a fi amenajat.

Imobilul este amplasat în Oradea într-o zonă liniștită în extremitatea delimitării de localitatea Sântandrei, la aproximativ 2 minute de centura orașului.

În imediata vecinătate există magazine precum Profi, Mega-Image, spații verzi, bază sportivă și părculețe amenajate.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați. !COMISION 0!

Achiziția acestei proprietăți necesită vânzarea unui alt imobil? Contactează-ne!

REVIS                                 Viziune imobiliară, alegeri de vis.

Details

  • ID:
    SM036
  • Preț:
    136900
  • Status: